Domotica

Domotica is een logische evolutie in de moderne elektriciteitswerken. Heel wat zaken in uw woning gebeuren al automatisch. Denk maar aan de thermostaat als het over verwarmen gaat of de lamp die aanspringt als er iemand in de buurt van uw woning komt. Alleen werken deze systemen allemaal apart, ze zijn dus niet met elkaar verbonden. Bij domotica worden alle automatische processen met elkaar verbonden en bestuurd door een centrale computer.

Heel wat vervelende, terugkerende handelingen kunnen zo uitgeschakeld worden door ze in één keer te programmeren. Vanaf dan gaat alles vanzelf. Cédric Everaerd biedt u vrijblijvend advies over potentiële domotica in uw woning of bedrijf. Wij werken enkel met kwalitatieve merken die hun diensten al reeds bewezen hebben. Van kleine tot grote / deels of een gehele installatie. Voor domotica werken we vooral met merken als Velbus, Ipbuilding ...


Voor elk project werken wij de offerte zo gedetailleerd mogelijk uit zodat wij uw installatie kunnen voorbereiden met oog op de toekomst.